Uprize Team

Våra anställda

Björn Moss Bjerling

bjorn@uprize.se

0735 03 64 64

Björn har stor kompetens inom webbutveckling. Han värdesätter att saker blir gjorda ordentligt, och är våran "turbokodare". Björn är en duktig målare och även utanför duken har han ett gott öga för design.

Stefan Pettersson

stefan@uprize.se

0723 35 48 93

Stefan är tekniskt begåvad. Det är inte bara det synliga materialet som Stefan är delaktig i, utan han ser även till att saker bakom kulisserna hålls strukturerat och lättillgängligt. Stefan är även vass på sökmotorsoptimering och adwords. Det går rykten om att han har en riktigt farlig backhand på tennisplanen!

Nicklas Vidén

nicklas@uprize.se

0708840784

Nicklas är våran IT-arkitekt med stora kunskaper om vad som händer på servern eller i databasen. Han ser till att projekt hålls strukturerade och axlar de tekniskt tunga uppgifterna. Han har också många år erfarenhet av E-handel. Det är inget snack om att Nicklas är häftigast på kontoret med både skinnjacka och motorcykel.

Ola Inser

Ola är konsult och arbetar med design och projektledning. Han har alltid mängder med idéer och projekt på gång.

Shervin Rahmani

Shervin är IT-arkitekt och tveklöst den på kontoret med mest struktur och ordning. Shervin har många år erfarenhet av E-handel och programmering. Det går även rykten om att han är duktig på att dansa salsa!